Master i Logistik og Supply Chain Management

Nyd fordelene ved et privat universitet: undervisning i små grupper, et fordelagtigt forhold af fakultetsmedlemmer over for studerende, let adgang til at skabe netværk, moderne infrastruktur og en omfattende række af ydelser overfor vores studerende.

Vores hold bag Karriereservice tilbyder et unikt program, som er målrettet mod de studerendes personlige udvikling såvel som deres kontakt med fremtidige arbejdsgivere. Vores Internationale Kontor baner vej for et semester i udlandet og vores hold bag Programmanagement sikrer, at studiekurserne overholder vores kvalitetsstandarder og kører så gnidningsfrit som muligt. Efter at være blevet optaget hjælper vi de studerende med at organisere deres rejse til Hamborg og fortsætter med at hjælpe dem igennem denne proces.

Her er en oversigt over master programmet

 • Kurser og valgfag inden for logistik, supply chain management, økonomi, management og lederevner
 • Fire semestre almindeligt forløb (120 ECTS) / tre semestre intensivt forløb (90 ECTS)
 • Et udvekslingssemester paa partneruniversiteter
 • Tre måneders praktik
 • masteropgave (fem måneder)

Master i logistik og SCM – Et smart karrieretræk!

Vores master i logistik og supply chain management er et smart karrieretræk:

 • Logistik og management af forsyningskæder er omraader i fremgang og skaber vækst i verdenshandlen. Et arbejde indenfor logistik- og forsyningskæde-industrien giver fortræffelige internationale karrieremuligheder og finansielle muligheder.
 • Kühne Logistik University er dedikeret til at undervise og forske i logistik og management. Det er faktisk det eneste logistikuniversitet i verden. Universitet støttes af en stærk opbakning fra Klaus-Michael Kühne, en af de fremmeste ledere af den globale logistikindustri. KLU er rangeret blandt de bedste universiteter i Tyskland.
 • Hamborg er Tysklands port til verden og Nordeuropas førende logistiske knudepunkt. Intet andet sted kan du studere logistik så tæt på den ægte vare: lige ved centrum af Hamborgs havn. Verdens mest moderne containerterminaler og talløse potentielle arbejdsgivere er ved fingerspidserne her.
 • Diskussioner i smaa grupper, virksomhedspræsentationer og gæsteundervisere fra velkendte virksomheder: vores masterprogram i logistik og SCM giver dig masser af muligheder for at møde potentielle, fremtidige arbejdsgivere. Praktikpladser giver dig også en chance for at få en fod inden for døren og opbygge dit CV.

Undervisningsgebyrer  har aldrig forhindret nogen i at læse ved KLU. Vi giver ikke blot stipendier til vores studerende, vi har også en innovativ finansieringsplan. Deltagere i denne plan betaler ingen undervisningsomkostninger, mens de læser. Til gengæld er de forpligtede på/forpligter de sig til indtægtsbaserede betalinger efter endt studium.

Soeg om optagelse her!

Optagelseskravene for vores master i logistik og supply chain management:

 • Bachelorgrad eller lignende, fortrinsvis i erhverv eller økonomi *
 • TOEFL- eller IELTS-værdier for at demonstrere engelskkundskaber
 • Stærk akademisk præstation

* Andre omraader såsom industriel ingeniørteknik, erhvervsinformatik, psykologi eller matematik vil blive overvejet, hvis din bachelorgrad består af et tilstrækkeligt antal (mindst fire) kurser i erhvervsadministration eller erhvervsøkonomi.

Studerende, der ansøger om optagelse på Kühne Logistik Universitet, har fordel af en løbende optagelsespolitik. KLU gennemgår ansøgninger fra alle studerende, så snart alle nødvendige dokumenter er modtaget, og underretter ansøgerne om optagelsesrådets beslutning så hurtigt som muligt.

Vi anbefaler kraftigt ansøgende uden for EU om at ansøge inden 31. marts. Ansøgning om visa tager op til to måneder efter godkendelsesdatoen fra KLU. Husk på, at der er mange andre organisatoriske opgaver at håndtere, når du planlægger dit udenlandsstudium.

Har du ikke dit bachelorcertifikat endnu? Selvfølgelig kan du stadig ansøge hos Kühne Logistik University. Du skal blot have en udskrift af din dokumentation, deriblandt alle karakterer op til da, saa kan du aflevere dit bachelorcertifikat  senere i processen.

Studer logistik paa verdens eneste logistikuniversitet!

Kühne Logistik University (KLU) er et privat, statsanerkendt universitet beliggende ved Hamborgs havn.

KLU er sponsoreret af Kühne-Stiftung og tilbyder et bredt spektrum af kurser og forskning i logistik, forsyningskæder og erhvervsledelse. Vores bachelor-, master- og PhD-programmer har internationale studerende, et fremragende fakultet, et intimt læringsmiljø og et stort erhvervsnetværk.

Vores Executive MBA består af en række af seminarer og internationale sommer- og efterårsskoler, som giver fortræffelige muligheder for at udvikle ens faglige og praktiske kundskaber.

KLU er unikt paa grund af sit internationale fakultet og forskningsekspertise i logistik og relaterede erhvervsaspekter. Det er rangeret blandt de bedste universiteter i “Handelsblatt”s forskningsrangering i 2012 af fakulteter i erhvervsadministrations i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Hamborg, Tyskland: Intet bedre sted at studere logistik!

Med over fire millioner indbyggere er Hamborgs metropolområde en verstaaende by i fremgang, takket være aabningen af det Østeuropaeiske market og globaliseringen.

Denne metropol ved vandet er den østligste havn i Nordeuropa, hvilket gør den til den ideelle havn for Østeuropa. Som et globalt knudepunkt, der betjener oversøiske lande, Central- og Østeuropa og det baltiske område udnytter Hamborg optimalt sin placering ved samlingspunktet for den globale handel, håndteret af europæisk logistik.

Hamborgs historiske kerne er “Speicherstadt,” det tidligere varehusdistrikt, hvor verdens smukkeste varehuskompleks blev bygget i slutningen af det 19. århundrede. Paa denne baggrund er det moderne HafenCity under opbygning i det tidligere havneområde, og Kühne Logistik University er placeret lige her – i hjertet af Hamborg og lige ved vandkanten. De studerende kan finde alt de har brug for til at studere og føle sig hjemme hos os. Topmoderne udstyr, interaktiv undervisning og læsesale, topmoderne faciliteter, adgang til trådløst bredbånd, et godt forsynet bibliotek og adgang til relevante online databaser til forskning.