Masterprogram i logistikk og supply chain management

Utnytt fordelene det gir deg å studere ved et privat universitet: Undervisningen gis i små grupper, forholdet mellom student og universitet er godt, man har lettere for å knytte kontakter, infrastrukturen er moderne, og du har tilgang på et bredt spekter av tjenester. 

Vårt karrieresenter tilbyr et unikt program som har studentens personlige utvikling, så vel som kontakt med fremtidige arbeidsgivere, som mål. Vårt internasjonale kontor hjelper deg på vei mot ditt semester i utlandet, og programadministrasjonen sørger for at kursene holder kvalitetsstandarden vi ønsker og at semesteret foreløper så knirkefritt som mulig. Når en student har fått opptak, hjelper vi til med å organisere reisen til Hamburg, og er til stede gjennom planleggingsprosessen.

Her er en oversikt over studiet

 • Kurs og valgfrie emner innen logistikk, supply chain management, administrasjon, økonomi og lederegenskaper
 • Standardkurs over 4 semestre (120 ECTS) / hurtigkurs over 3 semestre (90 ECTS) 
 • Tre måneders praksis
 • Masteroppgave (fem måneder)

En masterprogram i logistikk og SCM – Et smart karrierevalg

Vår master i logistikk og SCM er et smart karrierevalg:

 • Logistikk og supply chain management er bransjer i vekst, som spiller en viktig rolle i verdenshandelen. Logistikk- og handelskjedeindustrien gir utmerkede karrieremuligheter og gode økonomiske framtidsutsikter. 
 • Kühne Logistics University er viet til undervisning og forskning i logistikk og administrasjon. Det er faktisk det eneste universitetet i logistikk i verden. Universitetet støttes av det sterke engasjementet til Klaus-Michael Kühne, en av de mest betydningsfulle lederne i logistikkindustrien globalt. KLU er rangert som et av de beste universitetene I Tyskland. 
 • Hamburg er Tysklands inngangsport til verden, og nord-europas  ledende by innen logistikk. Ikke noe annet sted kan du studere logistikk praktisk talt på stedet denne bransjen utspiller seg: midt i Hamburgs havneområde. Her finner du verdens mest moderne containerterminaler og talløse potensielle, fremtidige arbeidsgivere. 
 • Små diskusjonsgrupper, bedriftspresentasjoner og gjesteforelesere fra velkjente bedrifter: Vårt masterprogram i logistikk og SCM gir deg en mengde muligheter for å komme i kontakt med mulige fremtidige arbeidsgivere. Praksisplasser kan også gi deg sjansen til å få en fot innenfor næringslivet og bygge deg opp en CV.

Master i logistikk og SCM – Søk ved vårt neste opptak!

Dette er opptakskravene på vår master i logistikk og SCM: 

 • Bachelorgrad eller tilsvarende, fortrinnsvis i forretningsdrift eller økonomi*
 • TOEFL eller IELTS resultater for å påvise engelskkunnskaper
 • Gode akademiske resultater 

*Andre fagområder som industrifag, bedriftsinformatikk, psykologi eller matematikk vil også kunne vurderes, så sant bachelorgraden din består av et tilstrekkelig antall kurs (minst fire) innen bedriftsadministrasjon eller bedriftsøkonomi. 

Studenter som søker på Kühne Logistics University, får dra fordel av en rullerende opptakspraksis. KLU vurderer enhver students søknad så snart alle de nødvendige dokumentene er mottatt, og varsler søkerne om opptakskontorets beslutning uten forsinkelser.

Vi anbefaler på det sterkeste at søkere fra land utenfor EU søker før 31. mars. Visumprosessen kan ta opp til to måneder, og den kan ikke innledes før opptaket ved KLU er klart. Husk også på at det er en mengde andre saker som må organiseres før et studieopphold i utlandet. 

Har du ikke fått ditt bachelorvitnemål ennå? Du kan selvsagt allikevel søke opptak ved Kühne Logistics University. Hvis du sender inn en utskrift av alle karakterer du har fått på søketidspunktet, kan du levere bachelorvitnemålet ditt på et senere tidspunkt.

Studer logistikk ved verdens eneste logistikkuniversitet!

Kühne Logistics University (KLU) er et privat, statlig godkjent universitet som ligger i Hamburgs havneområde. 

KLU blir sponset av non-profitt stiftelsen Kühne-Stiftung, og tilbyr et bredt spekter av kurs og forskning innen logistikk, supply chain management og bedriftsadministrasjon. Våre bachelor-, master- og PhD programmer har en internasjonal studentmasse, et utmerket fakultet, et personlig læringsmiljø og et omfattende bedriftsnettverk.

Vår Executive MBA består av en rekke seminarer og internasjonal sommer- og høstundervisning, noe som gir fagfolk de beste muligheter til å utvide sin kunnskap på fagområdet.

KLU er en unik institusjon med sitt internasjonale fakultet og forskningsekspertise i logistikk og relaterte emner innen forretningsdrift. Den er rangert blant de beste universitetene i “Handelsblatt” i 2012, en felles forskningsrangering som vurderer fakulteter i bedriftsøkonomi i Tyskland, Østerrike og Sveits.

Hamburg, Tyskland: Det er ikke noe bedre sted å studere logistikk!

Med sine mer enn fire millioner innbyggere er Hamburg en livlig by, takket være øst-europas åpning mot Vesten, samt økt globalisering. Denne havnemetropolen er den østligste havnebyen i nord-europa, noe som gjør den til en ideell inngangsport mot øst-europa. Som et globalt knutepunkt med forbindelser både til land på andre siden av havet, til Sentral- og øst-europas, og til de baltiske landene, nyter Hamburg godt av sin geografiske posisjon akkurat i det logistiske møtepunktet for global handel. 

Hamburg havns historiske kjerne er “Speicherstadt,” et tidligere lagerdistrikt, hvor verdens vakreste lagerbygningskomplekser ble bygget på slutten av 1800-tallet. I disse omgivelsene er nå det moderne HafenCity under oppføring i det tidligere havneområdet – dette er også hvor Kühne Logistics University befinner seg – i hjertet av Hamburg og rett i vannkanten. Her finner studentene alt de behøver for å studere og føle seg hjemme: toppmoderne utstyr, interaktive studierom, moderne fasiliteter, trådløst bredbånd, et velfylt bibliotek, og tilgang til relevante forskningsdatabaser på nett.